Vind ons op socialmedia

Cloudserver

 MS Access in de cloud

Wanneer u permanent toegang wilt tot uw MS Access applicaties zowel ophet werk als thuis. en wilt u gebruikmaken van de volle functionaliteit zoals u nu gewent bent op het netwerk bij u op het bedrijf? Zet dan vandaag nog u Access applicaties over in de cloud.

Cloud Desktop biedt u en uw organisatie verhoogde productiviteit en betrouwbaarheid tegen lagere kosten. Met Cloud Desktop beschikt u voor een vast bedrag per maand over een complete werkomgeving in de cloud. Al uw gegevens en programmatuur zijn beschikbaar wanneer u wilt en waar u ook bent.

Hoe werkt cloud desktop?

Met Cloud Desktop van hoekstra-IT bevinden al uw bedrijfskritische applicaties en -gegevens zich op gevirtualiseerde servers in ons datacentrum. De verbinding met uw Cloud Desktop-omgeving wordt via het internet tot stand gebracht door middel van het Remote Desktop Protocol (RDP). Uw volledige werkomgeving is hiermee beschikbaar vanaf ieder apparaat dat verbonden is met het internet en ondersteuning biedt voor RDP.

Altijd & Overal Toegang

Uw Cloud Desktop-omgeving is bereikbaar wanneer u wilt en waar u wilt, zolang u maar beschikt over een internetverbinding en ondersteunde apparatuur. Onderweg, vanuit huis, of met meerdere vestigingen centraal werken? Cloud Desktop biedt u altijd dezelfde gebruikservaring waar u ook bent.

Kosten Besparend

Geen investeringen meer in hard- en software: met Cloud Desktop behoren investeringen in dure server hard- en software tot het verleden. Voor een vast bedrag per gebruiker per maand beschikt u over een Cloud Desktop-omgeving op een hoogwaardig serverplatform en heeft u niet langer onvoorziene kosten aan beheer en onderhoud.

 

 

Bookmark and Share